Stichting Antipesto


Antipesto is een advies en meldpunt voor pestgevallen en niet vergelijkbaar met de vele anti- pest programma’s die Nederland rijk is. Antipesto gelooft dat pestgedrag vermindert door te investeren in de kwaliteit en het talent van jongeren. Beyond Coding vind dit een prachtig initiatief. Het project voor Antipesto is een mooie uitdaging geweest. Er moest namelijk niet alleen een website komen, maar ook een dashboard.

Ga naar website
Antipesto

De uitdaging

De website van Stichting Antipesto is volledige geprogrammeerd zonder het gebruik van een CMS. Er zijn voor een aantal onderdelen Bootstrap Frameworks gebruikt maar het overgrote deel van de website is pixel voor pixel in elkaar gezet. De uitdaging zat hem vooral in de informatie die via PHP opgehaald wordt uit de database, zoals de agenda items. Dit is dynamische tekst die veranderd wanneer dit in de database aangepast wordt, of in dit geval: Het Dashboard.

Neem contact op


Geen vraag is te veel, u kunt altijd een bericht versturen, dat kan natuurlijk voor de aanvraag van een product of dienst. Andere vragen omtrent IT zijn altijd welkom. Uw bericht wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Dylan Roelfs

Dylan Roelfs

Developer