Full Service Internet Bureau


Beyond Coding is op diverse markten binnen de IT thuis en biedt diverse ondersteuningsmogelijkheden. Op maat gemaakte websites waarbij elke pixel naar uw wens wordt gemaakt. Daarnaast biedt Beyond Coding een webshop voorzien van de nieuwste technologiën. De mogelijkheden houden niet op bij de voorkant van de website. U kunt ook denken aan een webapplicatie voor bijvoorbeeld de urenregistratie van uw personeel.

Alle geleverde diensten zijn voorzien van een script voor mobiele telefoons en tablets. Er wordt standaard aandacht besteed aan de zoekmachine optimalisatie (SEO en SEA). Uw product word altijd geindexeerd. De intensiviteit van het indexeren hangt af van uw aanvraag. Wij begrijpen als geen ander dat uw website up-to-date dient te blijven. Vandaar zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhoud van bestaande en nieuw geleverde producten.

Naast technologie biedt Beyond Coding een logo design. En een huisstijl pakket, inclusief een logo, een visitekaartje en reclamefolders. De mogelijkheden houden niet op bij wat er op onze website staat, informeer voor de mogelijkheden via het contact formulier. Heeft u al een keuze kunnen maken? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.


U kunt geheel vrijblijvend via het contactformulier een prijsopgave aanvragen.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Websites op maat


Of het nu gaat over een nieuw project of een bestaande website. Beyond Coding helpt u graag!

Vanaf €599,-

Webwinkel op maat


Of het nu gaat over een nieuw project of een bestaande webwinkel. Beyond Coding helpt u graag!

Vanaf €1299,-

Webapplicatie op maat


Voor complexere oplossingen zoals een forum of een inlog systeem bent u bij Beyond Coding op het juiste adres.

Vanaf €1399,-

SEO


Wordt uw website of webwinkel niet of niet goed gevonden? Beyond Coding helpt u graag bij de vindbaarheid van uw website!

Vanaf €249,-

SEA


Beyond Coding helpt u graag bij het krijgen van meer klanten door middel van de juiste ads via zoekmachines en social media.

Vanaf €249,-

Logo design


Het ontwikkelen van uw logo en visitekaartjes. Waarbij wij creativiteit de vrij loop laten.

Vanaf €170,-

Huistijlen


Van het ontwerpen van een visitekaartje en reclame folders voor uw bedrijf tot het ontwerpen van brief sjablonen in Word, de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact op voor meer informatie.

Volgens offerte. (Prijsvoorbeeld, ontwerp visitekaartje: € 45,-)

Consultancy


Ook voor onafhankelijk advies bent u bij Beyond Coding aan het juiste adres. Beyond Coding is graag de brug tussen vraag en techniek. Om u een stap verder te helpen.

Vrijblijvend

Onderhoud & beheer


Hulp nodig met uw website of webwinkel? Beyond Coding staat voor u klaar. Daarnaast worden er ook onderhoudscontracten aangeboden zodat uw website of webwinkel veilig blijft.

Vanaf €15,- per maand.

Wilt u vrijbijvend en gratis een offerte aanvraag doen?

Klik dan hier

Neem contact op


Geen vraag is te veel, u kunt altijd een bericht versturen, dat kan natuurlijk voor de aanvraag van een product of dienst. Andere vragen omtrent IT zijn altijd welkom. Uw bericht wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Dylan Roelfs

Dylan Roelfs

Developer