Een huisstijl laten ontwerpen.

Visitekaartjes, flyers en banners.

Visitekaartje ontwerp

De juiste eerste indruk

Na een gesprek met een potentiële klant wil je een visitekaartje meegeven. Ook het visitekaartje zorgt voor een goede eerste indruk van jou en jouw bedrijf.

U kunt voor strak en minimalistisch gaan. Of voor een creatieve uitstraling. Dat is iets om goed over na te denken. Beyond Coding helpt je hier graag bij.

Flyer ontwerp

Voor de reclame van jouw onderneming.

Het verspreiden van flyers is nog steeds een effectieve manier van reclame maken. Ook een flyer moet pakkend zijn. De eerste indruk is het belangrijkst. Hier kun je met Beyond Coding over sparren. Wat is ons doel? En wat is onze doelgroep? Beyond Coding helpt u hier graag bij.

Banner ontwerp

Voor YouTube of Facebook.

Een banner is echt een must-have voor je social media. Kijk eens naar een aantal YouTube kanalen. Iedereen heeft een banner. Een banner is leuk om naar te kijken. En wekt ook een eerste indruk. Dit is ook enorm belangrijk voor jouw Facebook pagina. Alles draait om de eerste indruk.

Roelfs Motor Care Banner

Meerdere ontwerpen

Je krijgt altijd meerdere ontwerpen opgeleverd, zodat je inspiratie kunt opdoen en meerdere keuzes hebt.

Modern en strak

De huisstijlen van Beyond Coding zijn modern en strak. De logos die wij maken stralen echt uit wat jouw bedrijf wilt uitstralen.

Tijdloos

Het is belangrijk dat een huisstijl tijdloos is. Dit betekend dat het over 20 jaar nog steeds hip is, hier wordt veel aandacht aan besteed.

Een huisstijl laten ontwerpen?

Vraag dan een gratis offerte aan!

error: De inhoud van deze website is beveiligd!