Over

Beyond Coding

Creativiteit

Beyond Coding is graag de brug tussen idee en de techniek. Samen komen wij tot een geweldig ontwerp.

Innovativiteit

Sparren is de beste manier om tot een prachtig resultaat te komen. Zo kom je tot ideeën waar je misschien niet eerder over na hebt gedacht.

Klant voorop

Beyond Coding heeft voor elke wens een passende oplossing. Uiteraard kun je ook langskomen, de koffie staat klaar!

Over Beyond Coding

Inspiratie is de drijfveer, een tevreden klant is het doel.

Wanneer je denkt aan Beyond Coding denk je waarschijnlijk aan een bedrijfje dat websites maakt. 

Beyond Coding maakt inderdaad websites. De dienst waarmee Beyond Coding mee begonnen is. Later is onze onderneming uitgegroeid tot een full service internet bureau. Wij passen ons aan naar de vraag. En natuurlijk naar wat wij leuk vinden om te doen. Omdat je pas ergens echt goed in bent, wanneer je dit echt leuk vind om te doen. 

De kernwaarden van Beyond Coding zijn persoonlijk contact en transparantie. Wij houden van duidelijkheid en willen die ook graag geven. Persoonlijk contact maakt het werk leuker en efficiënter. Een tevreden klant is het doel.

Mijn naam is Dylan Roelfs. Ik ben full-stack developer en grafisch ontwerper. Op 22 april 2020 ben ik begonnen als freelance webdeveloper onder de naam Beyond Coding. 

Al snel merkte ik, dat er veel meer vraag is dan alleen een website. Daarom heb ik het bedrijf uitgebreid van web ontwikkeling naar web ontwikkeling, grafische vormgeving en internetmarketing.

error: De inhoud van deze website is beveiligd!