Reviews

Mijn zoektocht naar de juiste webdeveloper eindigde bij Beyond Coding, Alles wat er moest gebeuren, gebeurde, service is goed, feedback was goed. Zeker aan te bevelen.


Brian Silos
Stichting Antipesto
Behulpzaam, professioneel en meedenkenend. Dat zijn de woorden die bij ons opkomen als wij onze samenwerking met Beyond Coding moeten beschrijven. Na meerdere succesvolle projecten kunnen wij Beyond Coding aanraden als een absolute alleskunner binnen de IT/Media voor uw bedrijf.
Kyrylo Isayew
Maxima House
Bij deze wil ik Beyond Coding bedanken voor het maken van mijn geweldig mooie website LLI logistiek opleidingen De site wordt overal als mooi, en heel positief ontvangen De site is strak, netjes en overzichtelijk Net als de visite kaartjes en flyers, die tevens de zelfde uitstraling en kleurstelling hebben Door het lanceren van de mooie website op het internet, heeft mijn bedrijf een echte vogelvlucht gemaakt. Ik ben hierdoor bijzonder dankbaar en heb via LinkedIn al vele volgers en klanten mogen ontvangen.


Peter Laurens
Laurens Logisitiek Instructeur
Ik wil Beyond Coding bedanken voor het maken van een mooie website met een goede uitstraling en dat voor een zeer scherpe prijs. Alles wordt netjes met je besproken en overlegd hoe jij als klant je website wilt hebben. Ik ben helemaal te vreden met het resultaat en zal meerdere mensen aanraden om hun website, visitekaartjes en/of huisstijl hier te laten ontwerpen.
Valerie Babel
Menazorg
error: De inhoud van deze website is beveiligd!