Portfolio

Websites, Webapplicaties en Webshops.

HDC Goodfellas

Webshop

The Best Barbershop

Website

‘The Best Barbershop’ is zoals de naam het al zegt. De beste barbershop. The Best Barbershop is voorzien van een nieuwe mobielvriendelijke website en een reserveringssysteem. Klanten kunnen nu door middel van een paar klikken een afspraak maken in de shop, op hun zelfgekozen tijd. En met hun favoriete werknemer. Mits deze plek natuurlijk nog beschikbaar is.

Laurens Logisitiek instructeur

Laurens Logistiek Instructeur

Website

Laurens logistiek instructeur is de een bedrijfsopleider. Inmiddels een bedrijfsopleider met een mooie website. We hebben er voor gekozen om de website simpel en overzichtelijk te houden. Niet te veel tekst. Veel ruimte tussen de elementen. De website geeft de juiste eerste indruk van waar het bedrijf voor staat. De gebruiksvriendelijkheid en het design staan hierbij voor op.

maximahouse

Maximahouse

Webshop

Maximahouse is een webshop met een groot assortiment. Het is bij een webshop zoals Maximahouse belangrijk dat alles goed werkt en de klant geen problemen ervaart. Beyond Coding heeft de gebruiksvriendelijkheid aangepakt. De website versneld. Een hogere positie binnen de zoekmachines bereikt. En voorzien van de nieuwste snufjes.

premiumgym

Premiumgym

Webshop

Premiumgym is ontzettend in de groei. Met een groot ledenaantal dat alleen maar blijft groeien. Hier is natuurlijk een website heel handig voor. Premiumgym had al een website. En heeft Beyond Coding gevraagd om problemen op de website en webshop op te lossen. De webshop is sneller, makkelijker in gebruik en beter te vinden in de zoekmachines.

cvconnect

CV connect

Website

CV connect is het kennisnetwerk van de HR professionals. CV connect had een bestaande website die toe was aan vernieuwing. Het is echter altijd goed om bij de tijd te blijven. We hebben ervoor gekozen het beeld van de website niet te veel te veranderen om verwarring te vermijden. Maar het interface is volledig vernieuwd, en nu mobielvriendelijk.

redan

Autorijschool Redan

Website

Autorijschool Redan had de vraag de autorijschool op de internetkaart te zetten. Hiervoor was veel nodig. Een nieuwe website. Een nieuw logo. En een positie binnen de zoekmachines. Dit heeft Beyond Coding natuurlijk gerealiseerd. De website is gebruiksvriendelijk. Mobielvriendelijk en overzichtelijk. Zo is het voor de gebruiker makkelijk om een proefles aan te vragen.

stichting antipeso

Stichting Antipesto

Website

Stichting Antipesto is een initiatief tegen pesten en discriminatie. Antipesto had 1 wens. Mensen verbinden via een makkelijk te gebruiken website. De website is duidelijk. het contactformulier is via 1 druk op de knop te bereiken. Antipesto is voorzien van aanpasbare informatie (via een app). En een livechat waar de medewerkers zelfs vanaf hun telefoon vragen kunnen beantwoorden.

sabbiosa

Sabbiosa

Webshop

Sabbiosa is een nieuw bedrijf dat kleding wilt verkopen via een makkelijk te gebruiken webshop. Sabbiosa heeft een makkelijk te gebruiken webshop. Met een uitgebreid betaalsysteem. De webshop heeft geen groot assortiment. Maar is gefocused op een aantal producten. Waardoor het overzichtelijk is, en voor de gebruiker makkelijk is een product te bestellen.

antipesto-dashboard

Het Antipesto Dashboard

Webapplicatie

Stichting Antipesto wilde naast een website een dashboard, waarbij de medewerkers van de stichting een overzichtelijk inlogsysteem hebben. Het inlogsysteem is goed beveiligd. Alle contactformulieren op de website worden doorgevoerd naar het dashboard. Daarnaast kunnen de medewerkers bepaalde content op de website, zoals de agenda items. Via het dashboard aanpassen.

Vraag een gratis offerte aan!

error: De inhoud van deze website is beveiligd!