Een webapplicatie laten maken?

Een webapplicatie..

Alles wat je nodig hebt, op 1 plek.

Wat een website is weet iedereen. Maar wat is een webapplicatie precies?

Een webapplicatie is een programma dat draait op een webserver en via de webbrowser kan worden benaderd. Alle gegevens binnen de webapplicatie staan opgeslagen in een beveiligde database. Je kunt hierbij denken aan een forum voor uw community of een urenregistratie programma voor het personeel. Ook is een webapplicatie handig om alle data vanaf uw website te verzamelen zoals; contact formulier data.

Er wordt vooral gebruik gemaakt van PHP en SQL. Binnen deze programmeertalen kan uw webapplicatie erg goed beveiligd worden.

Urenregistratie

Een forum

Ledenadministratie

Admin login

Responsive

Beveiligd

De werkwijze van een webapplicatie laten maken

Nadat je een offerte heeft gestuurd brengen wij jouw wens in kaart.

Je hebt een idee. Dat is natuurlijk heel mooi. Maar er zijn waarschijnlijk nog dingen waar je nog niet over na heeft gedacht. Of misschien zien wij iets over het hoofd. In het eerste gesprek kijken wij wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Na het eerste gesprek, wordt de structuur in kaart gebracht zodat u ongeveer kunt zien of wat je in gedachte had daadwerkelijk overeenkomt met onze visie.

Wanneer dit het geval is, gaan we aan de slag. De eerste versie van de website wordt gemaakt.

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd kunnen we daarmee aan de slag. De achterkant (back-end) kan worden gerealiseerd. De databasetabellen en de achterkant worden gebouwd.

Wanneer alles goed werkt wordt de voorkant (front-end) nog een keer aangepakt, waarbij de nieuwste snufjes toe worden gepast. Hierbij is de UI (User interface) en UX (User Experience) een erg belangrijk onderdeel.

Het is natuurlijk belangrijk dat we kunnen zien of alles werkt wanneer er veel data heen en weer gaat, Wij vragen jouw data zodat de database daarmee kan worden voorzien.

Wanneer alles gebouwd is en de database is gevuld dan worden er meerdere uitgebreide tests gedaan om er zeker van te zien dat de gebruiker geen problemen ervaart.

De finishing touches. De laatste aanpassingen worden toegepast zodat de webapplicatie nog gebruikersvriendelijk is.

De webapplicatie wordt opgeleverd. Er wordt uitgelegd hoe je de webapplicatie moet gebruiken door middel van een handleiding, en je kunt genieten van jouw nieuwe webapplicatie.

Een webapplicatie laten maken?

Vraag dan een gratis offerte aan!
error: De inhoud van deze website is beveiligd!