Een website laten maken?

Een website laten maken

Het visitekaartje van jouw bedrijf

Een website is Anno 2021 niet meer weg te denken. Een website is de plek waar de klant zijn of haar eerste indruk vandaan haalt. Ieder bedrijf is anders en daarom moet een website uitstralen wat het bedrijf te vertellen heeft. Het is het visitekaartje van het bedrijf, en het eerste waar potentiele klanten naar zoeken.

Het leukste van het laten maken van een website is dat je alle kanten op kunt. Tijdens het sparren kom je er al snel achter dat er meer mogelijkheden zijn dan je voor ogen had.

Een website maken is niet moeilijk, een goede website maken is wat moeilijker, die uitdaging is het mooiste van het vak. Een website moet technisch goed werken, de vindbaarheid op Google moet matchen met de doelgroep en de voorkant moet gebruiksvriendelijk en leesbaar zijn, maar vooral uitstralen wat je als ondernemer wilt uitstralen.

Je wilt natuurlijk een snelle en gebruiksvriendelijke website. Beyond Coding streeft naar een zo hoog mogelijke score binnen Google PageSpeed Insights. Voor alle klanten.

Gelukkig heeft Beyond Coding al een aantal projecten afgerond waardoor we precies weten hoe dit werkt.

Beyond Coding

Bekijk het werk van Beyond Coding.

SEO vriendelijk

De website wordt geoptimaliseerd op vindbaarheid zodat de website in de zoekmachines wordt geindexeerd.

Responsive

De website wordt geoptimaliseerd en getest op meerdere apparaten, voor een betere gebruikersvriendelijkheid.

Hoogste kwaliteit

Voorzien van de nieuwste snufjes en de nieuwste technieken met een hoge kwaliteit content.

Snelle website

De website wordt gehost op een snelle server waardoor gebruikers geen lange laad tijd ervaren.

De werkwijze van een website laten maken

Nadat je een offerte heeft gestuurd brengen wij jouw wens in kaart.

Je hebt een idee. Dat is natuurlijk heel mooi. Maar er zijn waarschijnlijk nog dingen waar je nog niet over na heeft gedacht. Of misschien zien wij iets over het hoofd. In het eerste gesprek kijken wij wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Na het eerste gesprek, wordt er een grove schets gemaakt zodat u ongeveer kunt zien of wat je in gedachte had daadwerkelijk overeenkomt met onze visie.

Wanneer dit het geval is, gaan we aan de slag. De eerste versie van de website wordt gemaakt.

Wanneer de website is goedgekeurd kunnen we daarmee aan de slag. De achterkant (back-end) kan worden gerealiseerd.

Wanneer alles goed werkt wordt de voorkant (front-end) nog een keer aangepakt, waarbij de nieuwste snufjes toe worden gepast.

De website moet natuurlijk, zoals beloofd voldoen aan de eisen van de zoekmachines, en wordt aan de hand daarvan geoptimaliseerd. Er word ook een Google bedrijfsprofiel aangemaakt.

Als alles in orde is wordt er uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat na de oplevering zowel de gebruikers als de klant geen problemen worden ervaren die wij hadden kunnen overzien.

De finishing touches. De laatste aanpassingen worden toegepast zodat de website er nog meer uitspringt.

De website wordt opgeleverd. Er wordt uitgelegd hoe je de website moet gebruiken door middel van een handleiding, en je kunt genieten van jouw nieuwe website.

Een website laten maken?

Vraag dan een gratis offerte aan!
error: De inhoud van deze website is beveiligd!