Een webwinkel laten maken?

Een webwinkel..

Voor jouw merk of product.

Webwinkels zijn niet meer weg te denken. Iedereen besteld wel eens online. De eerste indruk van een webwinkel is erg belangrijk. Juist omdat het aanbod in webwinkels ontzettend groot is. Wanneer de laadtijd niet snel is, de website er niet gebruiksvriendelijk uitziet of niet betrouwbaar oogt gaan de bezoekers al snel naar de volgende webwinkel. Eigenlijk werkt dat hetzelfde als in fysieke winkels.

Beyond Coding weet wat belangrijk is. Bezoekersgedrag is geen onbekend onderdeel. Met onze expertise en uw ideeën komen we tot een prachtig resultaat.

Daarnaast wordt er nog meer aandacht besteed aan het op de kaart zetten van de website. Door middel van zoekmachine optimalisatie.

Onze webwinkels worden gemaakt met WordPress. Dit Content Management System biedt enorm veel mogelijkheden op het gebied van User interface en zoekmachineoptimalisatie. Mocht je jouw website toch liever met Magento of Shopify gebouwd zien is dat geen probleem.

SEO vriendelijk

De webwinkel wordt geoptimaliseerd op vindbaarheid zodat de website in de zoekmachines wordt geindexeerd.

Responsive

De webwinkel wordt geoptimaliseerd en getest op meerdere apparaten, voor een betere gebruikersvriendelijkheid.

Hoogste kwaliteit

Voorzien van de nieuwste snufjes en de nieuwste technieken met een hoge kwaliteit content.

Snelle webwinkel

De webwinkel wordt gehost op een snelle server waardoor gebruikers geen lange laad tijd ervaren.

De werkwijze van een webwinkel laten maken

Nadat je een offerte hebt gestuurd brengen wij uw wens in kaart.

Je hebt een idee. Dat is natuurlijk heel mooi. Maar er zijn waarschijnlijk nog dingen waar je nog niet over na hebt gedacht. Of misschien zien wij iets over het hoofd. In het eerste gesprek kijken wij wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Na het eerste gesprek, wordt er een grove schets gemaakt zodat je ongeveer kunt zien of wat u in gedachte had daadwerkelijk overeenkomt met onze visie.

Wanneer dit het geval is, gaan we aan de slag. De eerste versie van de webwinkel wordt gemaakt.

Wanneer de webwinkel is goedgekeurd kunnen we daarmee aan de slag. De achterkant (back-end) kan worden gerealiseerd. Het betaalsysteem is hier een onderdeel van

Wanneer alles goed werkt wordt de voorkant (front-end) nog een keer aangepakt, waarbij de nieuwste snufjes toe worden gepast.

De webwinkel moet natuurlijk, zoals beloofd voldoen aan de eisen van de zoekmachines, en wordt aan de hand daarvan geoptimaliseerd. Er word ook een Google bedrijfsprofiel aangemaakt.

Als alles in orde is wordt er uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat na de oplevering zowel de gebruikers als de klant geen problemen worden ervaren die wij hadden kunnen overzien.

De finishing touches. De laatste aanpassingen worden toegepast zodat de webwinkel er nog meer uitspringt.

De webwinkel wordt opgeleverd. Er wordt uitgelegd hoe u de website moet gebruiken door middel van een handleiding, en je kunt genieten van jouw nieuwe webwinkel.

Een webwinkel laten maken?

Vraag dan een gratis offerte aan!
error: De inhoud van deze website is beveiligd!