Zoekmachineoptimalisatie

SEO

Search Engine Optimalisation

SEO is een afkorting van het Engelse Search Engine Optimization en is een verzamelnaam voor een aantal disciplines, welke bijdragen aan een betere indexatie in zoekmachines.

SEO bestaat in grote lijnen uit website optimalisatie  en linkbuilding. Door middel van kleine aanpassingen aan de website zorgen we ervoor, dat je website beter geïndexeerd wordt.

Dit betekent dat u met de expertise van Beyond Coding hoger in de zoekmachines komt en daardoor meer potentiële klanten aantrekt.

Dit gebeurt door middel van content, linkbuilding en website optimalisatie. Google indexeert alleen relevante websites. Beyond Coding heeft de technieken en trucjes uw website voor google aantrekkelijk te maken.

Doe de gratis SEO check

Internetmarketing

SEA

Search Engine Advertising

Webwinkels betalen vaak heel veel geld om hun product boven in google te krijgen. Dit heeft te maken met het aanbod. Er zijn ontzettend veel webwinkels in deze tijd.

Door middel van advertenties kun je meer clicks genereren waardoor je meer bezoekers aantrekt. Beyond Coding gebruikt social media marketing en search engine advertising (SEA) haar klanten aan meer bezoekers te helpen. Samen maken we bovenop de zoekmachineoptimalisatie een plan om met advertenties nog meer bezoekers te scoren.

Hoe snel is mijn website?

Social Media Marketing

Facebook, Instagram en LinkedIn

Social media brengt meer bezoekers voor jouw website. Social media is toegankelijk en (bijna) iedereen gebruikt het. Daarom iets om doelgericht op in te zetten. Beyond Coding helpt je bij het verkrijgen van volgers op Facebook, Instagram en LinkedIn. En helpt graag met het in elkaar zetten van advertenties gericht op de doelgroep van jouw bedrijf. Verbeterde content. Maakt het voor Google interessant op je boven in de zoekmachines te zetten.

De positie van jouw bedrijf in de zoekmachines verbeteren?

Vraag dan een gratis offerte aan!

error: De inhoud van deze website is beveiligd!